Security Clean от Welmax – научете повече за устройството за почистване и пране!

Знаете ли, че имате милиони незабелязани спътници в дома си, които могат да затруднят живота ви? Акари, защото това е, за което говорим, присъстват във (буквално!) всяко ъгълче на вашия дом. Ако сте алергични към прах или акари, със сигурност сте се убедили не веднъж, че дори една привидно чиста стая може да бъде място за размножаване на бактерии. Имайки предвид чист и безопасен дом, създадохме многофункционален уред Security Clean. Това е решението на всички проблеми с нежеланите спътници в дома ви.

Чистота с помощта на водата, System Security Clean от Welmax

Досега бяха необходими много отделни устройства, за да се поддържа чистотата в дома. Измиване, изпиране, полиране, почистване с прахосмукачка – всичко това очакваше домакинството, което мечтае за идеално чисти повърхности. Особено страдащите от алергии знаят това, защото акарите и прахът ги дразнят. Не само хората с алергии обаче трябва да поддържат дома си в ред. Праховите акари причиняват много заболявания, особено заболявания на кожата и дихателната система. За да избегнем негативното им въздействие върху ежедневието ни, открихме невероятно устройство, което е решението на всички тези проблеми. Security Clean от Welmax е трепач на акари и прах и устройство, което ще замени 10 устройства за почистване на дома ви завинаги!

Проверете също:

Много функции, много приложения, едно устройство

Security Clean е комбинация от 10 устройства в едно. Какви устройства ще замени Security Clean от Welmax?

  • Моп
  • Прахосмукачка
  • Изпарители
  • Овлажнител на въздуха
  • Устройство за почистване на прозорци
  • Уред за пране на тапицерия
  • Устройство за пране на килими
  • Устройство за пране на спално бельо
  • Апарат за ароматерапия

Това са само част от функциите на Security Clean. Останалото можете да откриете сами, в зависимост от нуждите на вашия дом. Security Clean може успешно да се използва за пране на пердета, почистване на фуги, при грижи за градината и всякакви специални задачи.

Забравете за смяната на торбички и се насладете на спестеното време със Security Clean

Как работи това устройство? Повечето функции в устройството (с изключение на вакуумирането) се дължат на водата. Security Clean загрява водата до правилната температура, в зависимост от избраната програма, избира топлината по подходящ начин. Устройството работи в затворен цикъл, така че уловените акари, прах и замърсители не могат да бъдат повторно разпръснати в околната среда. Всичко се случва без използването на сменяеми торбички. Вече не е нужно да си помните за закупуване на торбички  или сменяеми филтри! Вградената тристепенна система за филтриране предотвратява запушването на компоненти на двигателя в устройството. Големият капацитет на вградения контейнер за замърсяванията осигурява достатъчно време до изпразването му. Толкова много решения и всичко в едно устройство!

Препоръчваме:

Защо си струва да инвестирате в Security Clean от Welmax?

Благодарение на системата за пране и почистване на Security Clean от Welmax, можете да замените много устройства в едно! Би било много по-скъпо да закупите единичните уреди, които са включени в Security Clean. На цената на едно устройство имате до 10 функционални възможности, които ще обичате  да бъдат прилагани при ежедневното почистване и сезонните специални задачи. Почистете дома си със Security Clean!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *