Multiwar DUO от Welmax – нека готвенето се превърне в изкуство

Готвенето ни позволява да се придвижим дори до най-отдалечените кътчета на света, без да се налага да пътуваме с часове. Лесно можем да се озовем в Азия, пълна с ориз и бамбук. След няколко мига ще се почувстваме като на бал във Виена, където по време на гала вечерята сервитьори сервират изискан чийзкейк. И това не е всичко! Готвенето ви дава и възможност да пътувате … във времето! Достатъчно е да използваме отново рецептата за домашна супа, наследена от майка или баба и почти веднага ще си припомним семейната топлина, която познаваме от детството.

Сега готвенето може да стане още по-лесно и всичко това благодарение на Мултивар ДУО. Разберете за предимствата му и вижте защо вашата кухня не може да го пропусне.

велмакс лукс еоод пловдив

Препоръчваме:

Мултивар ДУО от Welmax – устройството на бъдещето във вашата кухня днес

Мултиварът ДУО е наистина многофункционално устройство, което улеснява готвенето за всички потребители. Благодарение на него можете лесно да приготвите перфектно сварен ориз, който след това да използвате за домашно суши. Мултиварът Welmax също ще ви помогне да преработите ароматни и сочни плодове, събрани през лятната ваканция. По този начин, когато приготвяте конфитюри и консерви в него, ще запазите по-дълго вкусовете и цветовете на лятото в буркани и бутилки.

Мултиварът от Welmax е устройство, което съчетава характеристиките на традиционните тенджери, тигани и тенджера под налягане. Можете да забравите за часовете и дългото и досадно чакане зеленчуците или зърната да омекнат достатъчно. Просто измерете необходимото количество, за да направите избраната рецепта и оставете Мултиварът от Welmax да се погрижи за останалото.

Проверете също:

Предимства на Multiwar DUO Welmax или защо си струва да инвестирате в него

В допълнение към изключително краткото време за готвене, Мултиварът е и най-високото ниво на безопасност. Кой от нас поне веднъж в живота си не е докосвал неволно горещата страна на тенджерата? С устройството Мултивар ДУО от Welmax това е нещо от миналото. Всичко благодарение на ергономичната дръжка и сензора за безопасност, които предотвратяват подобни инциденти. Ръбовете на съдовете също са профилирани, за да можете безопасно да изпразните уреда, без да замърсите краищата му. Това означава по-малко почистване! 🙂

В допълнение към традиционното готвене, Мултиварът също така ви позволява да загрявате постоянно предварително приготвени ястия. По този начин можете да сте сигурни, че храната ви винаги ще бъде топла и готова за ядене, дори и след няколко часа. Това решение е и гаранция за запазване на всички хранителни вещества и микроелементи. И всичко това благодарение на малкото устройство, което лесно се побира на кухненския плот.

Мултивар ДУО – модерен във всяка кухня

Независимо дали вашата кухня е проектирана в ретро стил или в съответствие с най-новите тенденции, Мултивар ДУО от Welmax ще се впише във всеки интериор. Дискретният му универсален дизайн ще накара устройството да изпълнява задачата си всеки ден, като в същото време няма да се вижда излишно.

Акутермичното дъно позволява равномерно нагряване на съдовете, а две индукционни плочи от 4 и 7 литра ще ви позволят да оптимизирате спрямо порциите ястия. Всички това е скрито под елегантен и изключително лесен за почистване метален корпус.

Изберете Мултивар ДУО от Welmax и започнете да защитавате околната среда

Освен многофункционалност и модерен външен вид, Мултивар ДУО помага и за опазването на естествената околна  среда. Всичко благодарение на високата енергийна ефективност, с която може да се похвали устройството.

Допълнителната защита срещу прегряване предотвратява честите повреди, което прави покупката на Мултивар ДУО от Welmax инвестиция за много години. Ако готвенето е вашата страст или тепърва започвате своето приключение в кухнята и искате да се насладите на лекотата на приготвяне на любимите си ястия, изберете Мултивар от Welmax и проверете колко забавно е да можете да готвите сами или с любимите си хора . Във всяка една от тези ситуации Мултиварът ще се окаже незаменим!

Welmax мнения продукти велмакс лукс

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *