Пречиствателят на въздух Welmax – лесен начин за пречистване на въздуха у дома

Какво първо ви идва на ум за чистия въздух? Зелените бели дробове на света, тоест гори, простиращи се на над 5 милиона квадратни километра, в които забравяме за вредните човешки дейности? Може би си мислите за свят, в който всички фабрики и производители произвеждат своите стоки в хармония с околната среда, а концепцията за СМОГ е нещо от миналото? Или може би сте се сетили за гората във вашия район, която въпреки злополучното си местоположение все още ограничава градския шум и живее свой собствен живот? Без значение с кой сценарий се идентифицирате, можете да си поемете дълбоко въздух. Постигането на чист въздух е по-лесно, отколкото си мислите.

Борбата за чист въздух започва у дома

Големите промени започват с малки стъпки. Във Welmax виждаме нашата планета като място, приятелско на всички поколения, което благодарение на човешките усилия е в състояние да даде надежда за по-добро утре. Еколозите бият тревога за глобалното затопляне и тревожните промени в нашия общ дом, който е планетата. Така че направихме първата стъпка, която ще ни доближи до по-добро  бъдеще. Създадохме уред за пречистване на въздуха Cirrus Life. Следващата стъпка зависи от вас. 🙂

Какво трябва да знаете за Cirrus Life на Welmax?

Cirrus Life е устройство, което може успешно да се използва за пречистване на въздуха дори в центъра на най-замърсения град. Всичко благодарение на няколко филтъра, чиято съвместна работа позволява цялостно отстраняване на всички замърсявания във въздуха около нас. HEPA филтърът и филтърът с активен въглен премахват:

  • Серни окиси,
  • Азотни окиси,
  • Азотни окиси,
  • Смог,
  • Сажди,
  • Други летливи органични съединения.

уред за пречистване на въздуха Cirrus Life

Освен че пречиства въздуха, той е ефективен при убиване на вируси и микроби.

Освен това уредът за пречиставане на въздуха има UV лампа. Подобни лампи могат да се намерят навсякъде, където е необходимо да се поддържа специална хигиена, например в болници, лаборатории, салони за красота и клиники. Прехвърлихме това решение в Cirrus Life, благодарение на което устройството допълнително дезинфекцира въздуха. Радиацията е незабележима и безопасна за хората, но ефективно убива бактериите и вирусите. Нашите клиенти го използват ефективно в борбата с пандемията COVID-19.

уред за пречистване на въздуха Cirrus Life

Йонизира въздуха и има благоприятен ефект върху здравето и настроението ни

Вграденият в уреда йонизатор позволява на въздуха да се насища с отрицателни частици, които допринасят за нашето здраве. Не е нужно да се притеснявате, отрицателните атоми се образуват естествено и благодарение на това въздухът има освежаващи свойства. Същите се създават след буря или близо до водопади. Доказано е, че йонизираният въздух има положителен ефект върху функционирането на целия организъм. Отрицателните частици понижават нивото на стрес, подобряват концентрацията и паметта, влияят върху регулирането на сърдечната функция и кръвното налягане и подобряват имунитета на организма. Само позитиви!

Cirrus Life от Welmax – бъдеще за новите поколения и необходимост за настоящото

Уредът за пречистване на въздуха Cirrus Life е модерно устройство, което ще поддържа свеж въздуха във вашия дом. Но не е само това, че вече не трябва да се тревожите за замърсяването около вас под формата на смог и други летливи вещества. Благодарение на Cirrus Life ще се отървете от вируси и бактерии, а също така ще подобрите цялостното си настроение. Ще усетите разликата още след първия ден на работа на уреда. Погрижете се за въздуха, който дишате вие ​​и другите членове на домакинството!

Велмакс лукс онлайн магазин

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *