Кой има нужда от многофункционална прахосмукачка?

Разпространено е мнението, че многофункционалните прахосмукачки са подходящи само за големи домове поради своите размери. Няма по-погрешно схващане! Този тип уреди все по-често са с размерите на нормална прахосмукачка, леки, тихи и лесно могат да бъдат прибрани.

велмакс лукс продукти (1)

Също толкова често се изтъква аргументът, че са трудни за употреба и повечето им функции са неизползваеми. Трудно можем да се съгласим и с това. Съвременните технологии са пригодени кум нуждите на клиентите – употребата на такава прахосмукачка не би трябвало да представлява проблем за никого, а всички функции, с които разполага, със сигурност ще бъдат използвани.Всеки от нас има някаква стара тапицирана мебел, която трябва да бъде освежена, на всеки се случва да разлее вода или друга течност, повечето от нас имат плочки в банята и не понасят чистенето на фуги

велмакс лукс продукти (2)

многофункционалната прахосмукачка несъмнено ще бъде от полза за всяка една от тези дейности.Този тип уреди са подходящи за хора, които ценят реда и чистотата – без значение дали става въпрос за къща или апартамент. Най-важен е резултатът от чистенето, а с този модерен уред можем да бъдем спокойни за него. Перящата система се отличава с много по-голяма ефикасност в борбата със замърсяванията, и което също  е важно – всичко се прави бързо и без усилие. Това е прекрасно изобретение и за хората, които искат да разполагат разумно със бюджета за домакинството.

Благодарение на уреда спестяваме не само време, но и вода, ток, препарати и преди всичко се грижим за здравето си. Тук идва ред на следващият важен коз на водната прахосмукачка – тя е идеална за хората, които страдат от различни видове алергии. Благодарение на филтрите и на резервоара за вода, прахът не се вдига във въздуха, а последният се овлажнява и освежава.

Многофункционалните прахосмукачки са идеални както за големи къщи, така и за малки апартаменти. Справят се със сухото и мокрото почистване на килими, изтривалки и пътеки. С тяхна помощ можем по-бързо и качествено да измием прозорците, плочките, тапицираните мебели и дори вълнените завивки.  Тези уреди са идеални за хората, които ценят чистотата, но в същото време не искат прекарат в чистене целия ден.

отзиви за Велмакс,клиентите препоръчват продуктите на Велмакс, мнения за презентациите – МНЕНИЯ

ВЕЛМАКС ИЗМАМНИЦА

4 odpowiedzi do “Кой има нужда от многофункционална прахосмукачка?”

  1. Здравейте! Искам да споделя мнението си за фирмаWelmax и по-точно за прахосмукачка Turbo Power Cleaner, която получих като подарък от децата.
    Имам алергия и съм особено чувствителна на прах. Въпреки че много се грижа за чистотата от години имам много неприятни симптоми като кашлица, хрема, сълзене на очите, задух. Дъщеря ми прочете някъде в интернет мнения за Turbo Power Cleaner на Велмакс и ми направи подарък. Притеснявах се, че понеже съм доста възрастна, няма да мога да се справя с обслужването на прахосмукачката, но много бързо разбрах ка се прави и най-важното е, че веднага усетих разликата вкъщи. Свежият, пречистен въздух, добре почистените от всякакъв прах повърхности, изпраните мебели и тапицерии. Симптомите на алергията, които ме преследваха почти през цялата година, се ограничават сега само до пролетни пристъпи, които сега също са по-леки, защото вкъщи всичко, което беше вредно за мен е неутрализирано с помощта на прахосмукачката. Препоръчвам на всички, които имат подобни проблеми.

  2. Добра фирма, солидни продукти, мило обслужване. Жалко, че нямат стационарни магазини в по-големите градове, но по принцип няма проблем да се запишеш за презентация, за да видиш и да пипнеш какво купуваш.

  3. Супер е прахосмукачката! Много старателно почиства, лесна е за ползване, лека е. Чистенето отнема наполовина толкова време колкото преди. Павел от

  4. От няколко месеца притежавам тази прахосмукачка и смело я препоръчвам на всеки! Освен събирането на праха има много други полезни функции, благодарение на което може да се почисти цялото жилище без използването на допълнителни аксесоари, мопове, кърпи, метли и т.н. Препоръчвам!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *