Запознай се с уредите, които трябва да присъстват във всеки модерен дом!

Съвременният дом е елегантен дизайн, удобство и функционалност, които оказват общо влияние върху комфорта на живеещите в него. Това са също така екологични решения, които не вредят на околната среда и на нашето здраве.

Когато искаме да украсим съвременното пространство и да го направим удобно и комфортно за живеене, добре е да помислим какви уреди биха ни улеснили живота и едновременно с това ще окажат полезно влияние върху нашето здраве и самочувствие.

В нашия списък „must have” се озоваха 4 продукта, които отговарят на тези критерии. Това са:

1. Пречиствател за въздух – живеем във времена, в които алергиите са бич във всеки втори дом. Проблемът се усилва от присъстващите навсякъде гъбички, бактерии, прах и други вредни субстанции, които вдишваме.
За да се отървем от неприятните симптоми и да създадем в дома си чисто и безопасно пространство, си заслужава да инвестираме в пречиствател на въздуха.

Уредът, който препоръчваме е Cirrus на фирма Welmax.
Това е иновационна система с вграден йонизатор, който променя йоните от положителни в отрицателни. Същите процеси се случват в естествени условия след буря, затова имаме усещането, че въздухът е лек и чист, а ние можем да дишаме с пълни гърди.

Пречиствателят за въздух на Welmax има много предимства- той се бори с градския смог, премахва неприятните миризми, бактериите, гъбичките и плесените, спира размножаването на вирусите, елиминира влиянието на последствията от газови и прахови частици и субстанции, като бензен и амоняк, премахва от въздуха туберкулозните пръчици, които предизвикват възпаление на белите дробове, а също така други вируси и микроорганизми или PM10.

Освен това разлага формалдехидите, концентрира отрицателните йони и стерилизира UV лъчите. Уредът работи тихо, има модерен дизайн, може да се управлява дистанционно и да се постави специална блокада за деца.

2. Климатик – приятен хлад през горещите летни дни, топъл въздух през зимата, ефикасен вентилатор- много от нас мечтаят за такива условия в собствения си дом и това е възможно, ако си купим съвременен климатик.
Един от продуктите, който заслужава внимание в това отношение е Fiamotto на фирма Welmax.

Благодарение на него със сигурност няма да замръзнем, нито да прегреем, което ще ни защити от настинки и грип.
Fiamotto е иновативно решение, идеално за всеки съвременен дом. Освен нагряване и охлаждане, той притежава вече споменатия вентилатор, който работи в три режима.

3. Фреш машина – пиенето на сокове от пресни плодове и зеленчуци е източник на виталност и здраве. Със сигурност е много по-добре да си направиш своя собствена напитка, отколкото да купуваш скъпите и пълни с консерванти сокове от магазина.

Условието за получаване на вкусен и изпълнен с полезни вещества фреш е притежанието на добра фреш машина или бавнооборотна сокоизтисквачка.
Изключително солиден уред е Sybilla на Welmax, благодарение на която можем да извлечем великолепен сок само за 15 минути!

Предимствата на нашата фреш машина са: широк отвор за зеленчуци и плодове, два филтъра в комплекта, безопасен механизъм, съвременен мотор и 5 години гаранция на ползване.

Фреш машината е прекрасно решение за хора, които се грижат за здравето си, искат да се отърват от излишните килограми, а също така за семейства с деца, в които децата отказват да ядат плодове и зеленчуци.

4. Уред за миене на прозорци – в съвременния дом искаме да се погрижим за чистотата, но едновременно с това не искаме да прекарваме в чистене целия ден. Добро решение в такъв случай е да ползваме уреди, които ще ни облекчат и ще го направят по най-добрия, бърз и лесен начин. Един от уредите, който заслужава внимание и притежава тези характеристики е роботът за миене на прозорци Aquamenti на Welmax.

С негова помощ можем да измием прозорците, огледалата, душ кабините и дори плочките в банята и кухнята. Механизмът на действие на Aquamenti е прост и напомня за действието на рибката водораслояд- с помощта на специални всмукателни устройства той се движи по вертикални повърхности и се приспособява към тях, като ги почиства много по-ефикасно от множество други съвременни „уреди”.

Предимствата на Aquamenti са: жироскопен сензор и система за навигация,които контролират движенията на робота, система Single Slide Cleaning, която гарантира прецизното почистване на стъкло с различна дебелина, възможност за управление на уреда чрез смартфон, а също така екологичността на това решение czyszczenie.

Ако искате да живеете в съвременно и благоприятно влияещо върху здравето Ви жилище, Ви препоръчваме да планирате покупките си за в бъдеще и да изберете онези продукти и уреди, които ще окажат благотворно влияние върху здравето Ви. Продуктите, посочени по-горе, са нашите предложения, но може да ги приспособите към собствените си индивидуални нужди.

ВЕЛМАКС ИЗМАМНИЦА

отзиви за Велмакс,клиентите препоръчват продуктите на Велмакс, мнения за презентациите – МНЕНИЯ

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *