Валерио от Welmax – безупречен ред в къщата с едно щракване

Ако мечтаете за безупречен ред в четирите си стени, вие добре знаете колко време е необходимо за поддържане на чистота. В много ситуации бихте искали да спрете за известно време веднага след почистването и никога да не се връщате към него. Би било красиво, нали? Сега можете да се наслаждавате на перфектния ред в дома си по-дълго. Създадохме устройство, което ще ви позволи да поддържате чисти повърхности … само с едно щракване.

Валерио, робот, който ще чисти вместо теб

Какви стъпки трябва да се предприемат за почистване на цялата къща? Ако сте мислили за прахосмукачка и моп, ще забравите за тях завинаги след миг. Едно щракване е достатъчно, за да почистите всички повърхности в апартамента без най-малко усилие. Valerio е самоходна прахосмукачка, която може лесно да се програмира за автоматично почистване. Всичко, от което се нуждаете, е мобилно приложение или натискане на дистанционното управление, за да настроите програмата, съобразена с вас. Това е много просто и интуитивно, точно като настройка на програма за пране в пералня или програма за печене във фурна. Нашите клиенти смятат, че е толкова тривиално, че децата им са се научили сами да използват прахосмукачката Valerio!

Valerio Welmax opinie

Как действа Валерио от Welmax?

Използването на роботизираната прахосмукачка Valerio е лесно:

  1. Задайте времетраене на почистването. Можете да програмирате прахосмукачката да почиства сега или да зададете период от време в бъдеще.
  2. Изберете програма за почистване – можете да избирате между сухо и мокро почистване и прахосмукачка.
  3. Валерио ще започне почистването в уречения час. Не е нужно да сте вкъщи, докато прахосмукачката работи.
  4. Валерио сам ще се върне в докинг станцията, след като завърши почистването . Не е нужно да сменяте батерия или да не забравяте да го заредите.

Малка, тиха и ефективна – най-добрата автоматична прахосмукачка от Welmax

Собствениците на Valerio оценяват най-вече за себе си ниското му ниво на шум. Можете лесно да включите уреда, докато вашето мъниче спи или имате страхлив домашен любимец. Няма да събуди бебето ви или да изплаши четириногия ви приятел. Благодарение на две допълнителни способности: функцията за разпознаване и функцията за навигация, прахосмукачката е много прецизна. Достига до трудно достъпни места, без да надраска мебели или прагове.

Самоходната прахосмукачка е бъдещето в почистването

Прахосмученето и мокрото почистване на подове са дейности, които трябва да се извършват редовно и старателно. Само така ще постигнем ред в дома си. Това обаче отнема много време и енергия, която можем да използваме по различен начин. Благодарение на роботизираната прахосмукачка Valerio можете да забравите за почистването и да се посветите на любимите си занимания. Нов епизод от сериала?  Книга, която сте планирали да прочетете преди много време? Или може би просто блажена релаксация с чаша кафе в ръка? Помислете колко неща можете да правите вместо да почиствате. 🙂

Мечтаете ли за чиста къща? Валерио от Welmax ще се погрижи и за паркета!

Четките в прахосмукачката Valerio са изработени от деликатен материал, който събира мръсотия и не надрасква паркета. Безопасно е дори за дървени повърхности, които са склонни към надраскване. Присъединете се към групата хора, закупили автоматична прахосмукачка за дома си и спестете време за почистване!

също проверете:

ВЕЛМАКС ЛУКС ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПРОДУКТ ИМНЕНИЯ WELMAX

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *